Forlagets startside

Om verket

Utgivelser

Foredrag

Forleggers skriv

Sannheten

Facebook

Brevet til B fra 1938

Tanker om VML

Opptredener

Musikk

Bestilling

Kontakt

Nedlasting

 

 

 

De Lyse Tankers Forlag ble startet i 1998 for å hjelpe frem tanker og uttrykk som formidler evige sannheter, uavhengig tidsånd og menneskers smak og behag.

Til alle tider har dette skjedd og først generasjoner senere har noe av det blitt gjenkjent og blitt endel av menneskers liv.

Ettersom årene går og det blir stadig tydeligere at dette gjelder forlagets viktigste utgivelse "Vandre mot Lyset!", som ennå ikke har fått den plass i samfunnet den fortjener.

Verket skulle være formidlet av samtidens geistlige på 1920 tallet i Danmark, det ble også gjort et siste forsøk i Danmark, like før annen verdenskrig gjennom "Et åpent fellesbrev til alle landets biskoper" fra 1938.

Verket er nå oversatt til en rekke språk og vil sakte men sikkert bli kjent av flere og flere ettersom nye slekter kommer og søker svar på hva jordelivet er, og ikke lenger tar til takke med det troens formidlere i dag gir oss.

Som forlegger av dette viktige verket hadde jeg håpet at noen av de menneskene som befinner seg i samtidens søkelys ville stå frem å fortelle om budskapet, en rekke personer har mottatt verket og flere vil følge. Jeg har fremdeles tro på at det må finnes ett eller flere mennesker i deres rekker som vil gjenkjenne hva dette er og frimodig fortelle om det.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har et forslag på hvem som burde vite om verket og jeg vil sørge for at det når frem! Her er en link inn til to av de oversatte bøkene: "Vandre mot Lyset!" og "Forsoningslæren og snarveien", se forøvrig linken "Utgivelser".


Lykke til!

 

 

 

Copyright ©

De Lyse Tankers Forlag

Norway