Forlagets startside

Om verket

Utgivelser

Foredrag

Forleggers skriv

Sannheten

Facebook

Brevet til B fra 1938

Tanker om VML

Opptredener

Musikk

Bestilling

Kontakt

Nedlasting

 

 

 

Petter Musken

Starten på forleggervirksomheten ble lagt ved hans første utgivelse  - Dråper fra et Hav - på eget forlag i 1985. Siden den gang er mange dikt skrevet og lest.

Poesi og musikk følger ofte hverandre tett, slik også i Petter Muskens forfatterskap. Mer enn hundre sanger er skrevet siden den første i 1981. Noen av dem med utgangspunkt i dikt også av kjente forfattere som André Bjerke og H.C. Andersen.

Petter Musken skriver om kjærligheten til kvinnen og til mennesket og om den kampen vi har med våre uferdige sider i våre møter med hverandre.

Etter oppdagelsen av budskapet Vandre mot Lyset! i 1981 har forfatterens produksjon av dikt, sanger, eventyr og filosofiske betrakninger funnet en retning og klarhet som burde tiltale dagens og morgendagens mennesker.   

Jeg mener at det vakre burde være noe naturlig og det mest naturlige er naturen i seg selv. Jeg har derfor som et utgangspunkt til en videre fordypning i mine skrevne ord, laget et fotoalbum med bilder fra naturen med særlig vekt på bilder av blomster.

Du er ellers hjertelig velkommen til å bruke mine tanker, skriv og bilder i de ikke kommersielle sammenheng du ønsker, husk bare å oppgi opphavsperson og gjerne også hvor det er hentet fra. Skal noe brukes i kommersielle sammenheng ta kontakt med forlaget for avtale.

 Foto

Norske dikt

Engelske dikt

Norske sangtekster

Engelske sangtekster

Eventyr og fortellinger

Betraktninger

 

 

 

 

Copyright ©

De Lyse Tankers Forlag

Norway